diumenge, 23 de novembre del 2014

ANIMACIÓ LECTORA

ANIMACIÓ LECTORA on PhotoPeach

2 comentaris:

  1. Bones!
    Els nostres nens estan molt entusiasmats amb una sèire de llibres que s'anomena el diari d'en Greg. No se fins a quin punt el vocabulari i l'actitud del protagonista que es fa servir es l'adequat per a ells i m'agradaria saber la vostra opinió.
    Potser hauríem d'enfocar la lectura cap a altres temes?
    Merci

    ResponElimina
  2. Hola Maribel!
    Des de l'escola aquest llibre no és una de les lectures programades, ni el recomanem directament als alumnes. D'altra banda, sí que és cert que és una col·lecció que ha tingut molt d'èxit, sobre tot entre els nens i nenes de 9 a 12 anys. El personatge té un perfil d'antiheroi que vol sortir-se amb la seva costi el que costi, de vegades passant per davant dels altres i sent poc legal amb els amics. Però realment les coses no li surten gens bé quan actua d'aquesta manera i sempre acaba rebent la lliçó. D'altra banda les situacions que es generen resulten còmiques, especialment per a la canalla d'aquesta edat. Imaginem que aquesta és una de les claus de l'èxit d'aquestes històries.
    Com a docents creiem que el més important és que les nenes i nenes gaudeixin amb la lectura i que puguin descobrir el màxim de tipologies textuals i autors/es diferents. Cal aleshores que cada família trobi les lectures que cregui més adequades pels seus fills i filles, tal i com feu per exemple amb allò que miren a la televió, per Internet o a les xarxes socials.
    Gràcies per comentar i pel teu interès!

    ResponElimina