dimarts, 1 de desembre del 2015

TROLL FACE QUEST I MINECRAFT

Hola! Som el Blas i el Joel Piqué!

T’agrada trencar-te el cap? T’agrada posar-te nerviós? Estàs llegint això com si fos la “tele-tenda”? Doncs prova la saga de “TROLL FACE QUEST”! 

Trollface quest és un joc “troll”, en altres paraules enganyador i mentider, on hauràs de superar uns nivells sorprenents i el teu cervell quedarà sec i exprimit. Quan et surti per registrar-te, clica la creu, perquè no cal que ho facis per jugar.

Aquí tens el Link del joc, només cal que cliquis sobre la imatge: 
Però si el teu estil de joc és més de construcció o de supervivència, proba “MINECRAFT”. Aquest joc tracta de sobreviure per les nits i construir la teva casa durant el dia, fins i tot pots fer hotels o tot el que imaginis.

Aquest joc té dues modalitats, multi jugador o un jugador. En mode d’un jugador pots escollir entre supervivència o creatiu. En creatiu tens les coses infinites: pots volar, no tens vides i ets invencible. I en supervivència, al revés. En multi jugador hi ha servidors per jugar amb gent de tot el món.

Aquest joc pot ser gratuït o premium, versió de pagament. El MINECRAFT cal descarregar-te’l al teu ordinador.

2 comentaris:

  1. Molt interessant nois! 👏👏👏👏

    ResponElimina
  2. En sabeu molt de fer propaganda de jocs. Jo us en proposo un de molt fàcil. a) Sabeu què és un troll? b) Sabeu què vol dir "quest" en anglès?
    Vinga cracks, seguiu així!

    ResponElimina