divendres, 11 de novembre del 2016

Lamborghini Aventador Miura Homage

Hola, som l’Immanuel i el Manel, de 6è B. Ara us presentarem el Lamborghini Aventador Miura Homage, un cotxe esportiu d’alta gama.

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Una edició completament nova i completament original ha nascut! L’Aventador Coupé és una edició especial que ret homenatge als 50 anys del Miura, el precursor històric dels cotxes esportius d'alta qualitat V12 de Lamborghini, a través d'un disseny que combina història i estil.

Amb només 50 unitats, l ‘Aventador Miura Homenatge demostra que Automobili Lamborghini mira cap al futur sense oblidar les seves arrels.


DISSENY:

El Aventador Miura Homage va ser creat pel Lamborghini ad Personam Estudi, amb els més petits detalls inspirats en el Miura. La part superior d'un sol color de la carrosseria, disponible en 18 colors originals del Miura, contrasta amb la part més baixa disponible en or o plata. El logotip de Miura, en acer negre al lateral, la placa d'edició limitada a l'interior del vehicle i el nombre 50 amb el logo Miura cosit a la part superior dels seients, defineix clarament el caràcter exclusiu de la Aventador Miura Homenatge.

1 comentari: