divendres, 27 de gener del 2017

ANEM AL TEATRE: "Quixot, el vertigen de Sancho"

Ja fa una pila de cursos que el Balmes participa en el programa Anem al Teatre, organitzat per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments, que ofereix espectacles subvencionats de teatre, música i dansa als alumnes d'escoles i instituts.

Aquest trimestre, concretament el dia 1 de febrer, els alumnes de Cicle Superior anirem a veure l'espectacle de teatre gestual "Quixot, el vertigen de Sancho", a càrrec de la companyia Markeliñe.

Dues actrius i una trapezista interpreten una història de confrontació entre somnis i realitat a través dels personatges de la novel·la de Cervantes. Cada personatge té la seva forma particular de veure el món: el Quixot és somiador, optimista, somiatruites i d'ànima volàtil, mentre que la Santxa és realista i pragmàtica, i toca de peus a terra.

El teatre visual i la gestualitat de l'actor són els elements que conformen l'aposta artística i el segell de Markeliñe, una companyia fundada l'any 1985 al País Basc que compta amb diverses produccions d'excel·lent qualitat i una dilatada trajectòria en diferents festivals internacionals.

A continuació podeu veure un vídeo de presentació de l'espectacle: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada